Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Orionk

    senior tag

    válasz macilaci78 #51469 üzenetére

    Sajnos ilyet nem lehet vállalni, hogy egyik városból a másikba. Csak ha nagyon közel vannak. A ballont arra megy, amerre a szél viszi. Annyiszor változik a széljárás, hogy gyaorlatilag nem csinálnak ilyet Magyarországon a ballonosok. 10 ballonos klub biztosan van az országban és egyik sem vállal ilyet. Pedig közöttük igen jó ballon pilóták is vannak, akik Magyarországot ott tartják az európai és nemzetközi versenyeken.

    A fizetési lehetőség még oké a honlapon, de időpontot gyakorlatilag lehetetlen foglalni. Magyarországon a ballonos klubok, a ballonos pilóták ezt nem főállásban csinálják. A munkájuk mellett foglalkoznak ezzel és nem lehet bármikorra időpontot foglalni egyik Magyarországi ballonos klubban sem. Akit érdekel az fekeresi az egyik szervezőt és leegyeztetik a pilótával, akinek előfordulhat, hogy 1,vagy 2 nappal a megbeszélt időpont előtt más dolga lesz, ami a saját munkájához kötődik és akkor módosítják az időpontot. Nem csak nálunk van így, hanem az országban mindegyik klubban.

    Sajnos ez a helyzet Magyarországon. Cseheknél például annyira jól lehetőséget kapnak az államtól ezek a klubok, hogy főállású pilóták vannak, akik csak ezzel foglalkoznak.

Új hozzászólás Aktív témák