Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Gabesz87 #21994 üzenetére

    Szerintem a 850 VA-es (480 W-os) Eatonnal nyugodtan tehetsz egy próbát, bár nyilván várnod kell, amíg egy ugyanolyan széles körű áramszünet bekövetkezik, ami képes lenne rekonstruálni azokat a körülményeket, amik miatt a CP elkezdett búgni. Mindazonáltal továbbra is az a véleményem, hogy mielőtt bármi radikális dolgot teszel, mér(es)d ki a hálózatodat! Tudd meg, hogy valóban alacsony-e a hálózati feszültség és indokolt lehet-e az AVR-re fogni a CP búgását és nem meghibásodással állunk-e szemben!

    UPS választásakor az aljzatok száma ne legyen szempont! Egy elosztóval bármikor tovább tudod osztani akár az 1 db Schuko aljzatot is. Viszont egy UPS dobozában annál kevesebb hely marad az érdemi tartalom számára, minél több cumó van a hátlapján. ;)

    A gép PSU-ja miatt pedig nem aggódnék. Ha megfelelő a hűtése, nem kapcsolgatod (szerver, tehát nyilván nem kapcsolgatod) és eddig nem volt vele baj, akkor szerintem nyugodtan hagyd.

    #21990 pruzsi
    Nem leszek különösebben hasznodra, de az egyik kiválasztott LCD kijelzős, a másik csak LED-es. :) Ha Gabesz87 kolléga esetét nézed, az LCD kijelző talán hasznodra válhat, mert láthatod rajta a hálózati feszültség értékét (már ezt egyáltalán megjeleníti). Ugyanakkor az FSP gyárt PSU-kat is, így nagy eséllyel a kvázi szinuszos UPS-üket is úgy gyártják, hogy az nagy eséllyel kompatibilis legyen az aktív PFC-s PSU-k többségével. Továbbá az FSP-hez van kellő mennyiségű (és könnyen fellelhető leírás), a Kstarhoz meg nincs (legalábbis én most nem találtam). Én lehet, hogy az FSP irányába mennék, de mint korábban mondtam, ez a javaslatom elfogult lehet (már van 2 fapados FSP-m). ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák