Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz #81524480 #103042 üzenetére

    Mondanám, hogy érdekes, a solo és trio már nem is rendelhető, de nem lepődnék meg, ha ilyen gyorsan bebukott az egész vagy csak annyira keresett volt, hogy elfogyott :DDD .
    Ennyi pénzért(60k) kb. 4 "fél"-ipari eszközt is lehet venni, 3-at biztosan, igaz azok nem tudnak 1000+ Mbps-t, csak 300-600-at, több eszközzel jobb lefedettséget is lehet biztosítani, nagyobb sebességgel is. Persze itt a kényelmes beállítást kellett megfizetni, de azzal, hogy mesh ide vagy oda, kell vezeték is hozzá egyenként, már vesztett az értelméből és mikor megláttam, hogy a Strong gyártja, nem is fűztem hozzá sok reményt(DVB-T beltéri egységek hamar elfüstöltek ettől a gyártótól, szét is szedtem egyet, szinte minden alá volt benne méretezve, olcsó legyen gyártani az a lényeg és mind 1-1,5 év után hibásodtak meg).

    Így vagy túl gyorsan elkapkodták(de akkor még elérhető lenne később) vagy sok hibásodott meg vagy az átlag userek mégsem tudták beüzemelni könnyen vagy az sem segített, hogy a T a reklámokban a ház minden pontjára ígért vezeték nélküli hozzáférést, csak a marketingesek biztos elfelejtették, hogy itt 20 évvel ezelőtt is vasbetonnal építkeztek még + vályoggal és sok helyen nem vált be, amit ígértek. Igazából mindegy, de ha kiderül, hogy szériahibás vagy valami rejtett biztonsági kockázatot rejt az eszközök szoftvere (ami így valószínűleg nem is lesz javítva, ha megszüntették a gyártását), én biztosan visszakérném az árát azok helyében, akik vásároltak belőle.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák