Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz joey04 #10153 üzenetére

    nah mivel semmi fejlemény nem volt, ezért ma felhívtam őket.
    Mondták, hogy nem fog menni a 15ös csomag, mert nem bírná el a vonal. Sőt, a mostani 8as sem megy rendesen, ők az ötöst ajánlják. A fent linkelt sebességet folyamatosan hozza a netem, akkor nekik hogy jöhetett ki ilyen eredmény?

    Ami dühítőbb, hogy direkt kértem előzetes felmérést (ami csak 60-70%-os eredményt tud mint kiderült...) és mivel akkor azt mondták, hogy úgy néz ki menni fog, így kértem internetutalványt a munkahelyen. Amit csak egyben lehet kérni, címletek nincsenek. És változtatni sem lehet... Túlfizetni meg szintén nem lehet... Most azt mondta a nő, hogy 2 havonta fizessek számlát, akkor ugye kevesebbet bukok, de így persze lehet, hogy korlátozzák a szolgáltatást. Hát b+. Mit lehet ilyenkor tenni? Valami technikussal kéne tőlük beszélnem, vagy mit tegyek? Hűségem lejár 4. hónapban, de UPC nincs nálunk a honlap szerint meg digi sem. Szóval valami más szolgáltató esetleg? (XVIII ker.)

    Pedig még azt is mondtam, hogy úgy is kell a 15ös, hogy nem tudják biztosítani a honlapon vállalt minimum sebességet, de úgy sem lehet aktiválni. :(

Új hozzászólás Aktív témák