Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Franklinx03

    csendes tag

    Sziasztok!

    Megrendeltem, be is kötötték az adsl-t sajnos a központtól kb 5-6km -re lakom, szóval 1mbit-es csomagnál nagyobbat nem tudtak bekötni(legalabbis az elejen ugy tunt ez a problema, mert nem működott rendesen) majd a szerelők a központtal az 1mbit-es csomagot aktíváltatták sajnos csak néhány óráig működött, miután elmentek a szerelők pár órára rá kialudt az adsl- led a modemen és nem volt net ugye ennek eredményeképpen..
    A hibabejelentést megtettem, ennek ellenére este visszajött a net és kb. 4-5 óráig stabilan működött, majd északára kikapcsoltam a gépet, a modemet is és reggelre megint nem világít az adsl led. Megvártam amíg kijönnek a szerelők, eközben persze nem volt kapcsolat(amíg kiértek újabb 5 nap), majd a kollegának sikerült valamit intéznie, amivel este volt internet, másnap viszont megint semmi(ugyanaz a hiba mindig, nincs kapcsolat a központtal: nem ég az adsl led). Ezután újabb többszöri hibabejelentés következett, aminek hatására újabb 3 nap múlva megint kijött a műszaki kolléga, ezután működött a net fél óráig majd újra kialudt a modemen az adsl led. Újabb hibabejelentés következett, majd este megint működött a net viszont reggelre már nem égett az adsl led... Következő nap párszor sikerült elérnem ,hogy szinkronizáljon a modem a központtal és létre is jött a kapcsolat(amit annak eredményeként tudok be, hogy a szűrőt birizgáltam és kihúztam bedugtam a telefonvonalalat. De ez csak egy darabig jelentette azt, hogy néhány percig tudok netezni, mert ismét végleg kialudt az adsl lámpa..
    Már nagyon pipa vagyok!!
    Amúgy egy használt dlink-dsl 360-t modemet kaptam, próbáltam, hogy csak az egyik szűrőbe dugom be a kábelt próbáltam, hogy mindkettőbe, nem változtatott a dolgokon.

    Tudtok esetleg valamit javasolni, mit tudnék tenni ebben a helyzetben ,már lassan KÉT HETE bekötötték a telefonalat de használhatatlan az internet(amúgy a közvetlen szomszédaimban működik rendesen az adsl nincs szakadozás).
    Ha nem sikerül megoldaniuk, lemondom a szolgáltatást mivel próbahónapban vagyok még..
    Szerintetek a t-onlinal van a baj, estleg más szolgáltató (pl invitel, enternet) esetén lehetne stabil az intenetem vagy mi lehet a baj???
    Légyszi segítsetek ha tudtok, fontos lenne, hogy tisztán lássak mit tudok tenni, meddig kell még telefonálnom (már több ezer ft-ot eltelefonáltam), vagy mit tudok tenni ebben a helyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák