Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    Sziasztok!
    Nagyjából egy éve már, hogy a telekom felrakta a kis dobozkáját az oszlopunkra. (Eddig digisek voltunk, és a digi doboz már 3 éve fent van, így eddig abban reménykedtem hogy ők hozzák el a gigabitet, de tegnap közölték, hogy a Té nyerte meg a térséget, ők már tuti nem fejlesztenek felénk.)
    Megnéztem a térképet, természetesen a mi címünkön nem elérhető, de megnéztem a szomszédot, náluk bezzeg van. A szomszéd már másik utcában lakik, mert a két ház között van egy akkora út, amin egy autó alig fér el. Viszont, ami lényeges, hogy egy oszlopon vagyunk! Ráadásul az oszlop közelebb áll hozzánk.

    Bementem már többször személyesen a telekomba, ők még azt sem látják, hogy a szomszédnak van-e internete és azt sem tudják, hogy nálunk ki lesz/ki van-e építve.

    Mit tudok tenni az ügy érdekében? Van valami ügyfélszolgálati e-mail cím, vagy telefonszám, ahol lehet velük beszélni, vagy csak az általános ügyfélszolgálat van?
    Eléggé nehéz így az otthoni munkavégzés, egy 8/2-es nettel, tudván hogy az oszlopon ott a gigabit, és a 65+-os szomszédnak bezzeg bekötötték :W

Új hozzászólás Aktív témák