Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv. Ma hívták páromat, hogy jön a TV holnap, oké mondja itt lesz párom. Á á, ő nem veheti át. Kínos csend, mondom (elvettem a telefont K akkor nem vesszük át soha..., mert mire önök ide jönnek ő még haza tart H-P mert dolgozik. Egy mákjuk van, a vírus miatt pénteken itthon lesz, de nem lenne vagy jöjjenek reggel 5 és este 6 után.. Nem normálisak... komolyan mondom. Én itthon vagyok és nem adják oda nekem. Mire ki tudjuk bontani a 3 napon túl leszünk mert utána meg én dolgozok mindig. Csak 1 pixel hiba legyen és próbálják meg nem intézni.

    Eleve a rendelés sem ment simán. 2 éves régi címe volt a rendszerben amit anno át írtunk. Hát mégsem. Ma nem volt hálózat a poco x3-on neki, majdnem vettem 11.11.-be másikat mire kiderült h halott a 13.kerben a hálózat. :W
    Típus eset amikor jobb nem kérdezni a véleményemet a cégről. Mi az h nekem nem adják oda a TV-t? Más cégnek megy, hogy otthon sem vagyok , hív, nyitom a kaput távolról, bejön a futár, mögötte meg bezárom nézem kamerán? Itt születési anyakönyvi kivonat kell?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák