Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    Topikgazda

    válasz kopa1 #128256 üzenetére

    ha pontosan jönne a timestamp a reklámokról, akkor csak az nem lehetne áttekerhető”

    Ez a kulcs… a szerződésbe bele kellett volna foglalni, hogy a tekerés tiltás a reklám timestampeknél kerül tiltásra. Az RTL gondoskodjon a megfelelő időzítésről, szerintem az kevesebb ügyfélnek fáj, ha nem tud előre tekerni a műsor reklám előtti/utáni részében, a rossz timestamp miatt. Ha fáj az RTLnek a rossz időzítés, hidd el megoldja, hogy atomóra pontos legyen.

    Persze ha a Telekom tálcán kínálta a mostani lehetőséget, akkor az RTL minek fektessen bele energiát…

    PING kiugráshoz: A magas Telekom(DT csoport) ügyfélszám az egyik oka, itt is azt mondom, hogy a Telekom legalább akkora részben felelős a kialakult helyzetért, mint a játékok tulajdonosai. Az előfizetői szám növekedéséhez el lett felejtve a kapacitás növelés. Míg más ISPnél jó, addig lehet azt mondani, hogy bedugul a cső, de erről a magas Telekom(DT) ügyfélszám is tehet, miért egységnyi cső van 2 egységnyi ügyfélre? Más ISP esetén is lehet egységnyi a cső, csak ott beleférnek az előfizetők.

    Mint az agglomerációs vízhiány napjainkban, az ügyfélszám folyamatosan nőtt, de vízhálózat fejlesztésre egyik építésiberuházó sem gondolt (nem áldozott rá), mert szerinte nem az ő gondja… (itt sem csak a vízművek(játékszolgáltató) a hibás)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák