Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz tylerddd #130905 üzenetére

    1.) egy kábelt húznak be, egy optikát. Nekem kivitelről van, a fa burkolathoz rögzítve, és az ablaknál jön be. Nagyjából ott ahol eddig is volt a ruter. Csak msot adsl helyett optika van. A falra felszerelnek egy kis dobozt kb akkora, mint egy konnektor, abból fog kijönni az optikai kábel a ruterbe. A ruterből, pedig megy a tv-be (ha már akinek van előfizetése). Vagy ahogy olvasom lehet még wifi-s megoldás is. Tehát a tv-be, lényegében már utp megy, nem optika.

    2.) Saját rutert használhatsz ahogy eddig tetted, de a tárcsázást, kapcsolatfelvételt a telekom eszköznek kell kezdeményeznie.

    3.) Saját ruter esetén amit akarsz telekomosnál gondolom korlátozva van.

    4.) Nem feltétlenül, 800-900-as érték simán lehet. Nekem első mérésre is közel 800-as értéket mért a speedtest. 1000-es net van pár hete.

    5.) Felesleges a hűség, szerintem max 1000 ft kedvezmény -egy év esetén 2. év esetén készülék kedvezmény... neked kell eldönteni megér-e ennyit. Ellenben, ha több szolgáltatásod van, akkor 20- vagy 30% kedvezményed is lehet... Vagy ha spec területen laksz, az befolyásolja még meg az árakat (lefelé jobban)

    6.) "Ha ezt most aláírom és nem hozok ki telót, akkor buktam? Hogy működik ez?"
    Úgy tudom igen. Ezért érdemesebb később hűséget vállalni, amikor veszel is vmit.

Új hozzászólás Aktív témák