Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz ANDROID??? #148347 üzenetére

    Biztos, hogy nem lehet csak 2,4 GHz-re állítani (ha jól emlékszem, hogy neked az kellene)? Azért nem olyan rossz az a Kaon rendszer, ennek meg elég alap funkciónak kéne lennie. Nem csak más néven van, vagy más funkció engedélyezve van, ami miatt nem engedi (pl. band steering)? Webes felületről sem lehet úgy beállítani, ahogy neked kéne?

    Szerintem a szolgáltató részéről teljesen érthető, hogy nem akar két külön technológián párhuzamosan szolgáltatni, főleg miután az egyikbe nem kis pénzt tolt. A műholdas tévét eleve egyre kevesebben használják, így egyre kevesebb bevétel jön belőle, a költségei viszont nem csökkennek, így logikus, hogy ki akarják vezetni. Ha azt mondták volna, hogy maradhat a műholdas rendszer, de az árát igazítják a visszaesett bevételükhöz, akkor meg valószínűleg azért lennél felháborodva.

    „Eljön egy értékesítő, aki kész tények elé állít és döntsd el hirtelen mit szeretnél”
    Igen, nekem is félelmetes élmény volt. Két értékesítő tört be, pisztolyt szegezett a fejemhez, és azonnal döntenem kellett... Ja, nem is így történt. Mikor nyilvánvalóvá vált, hogy fejlesztenek, volt időm tájékozódni, utánajárni a dolgoknak több forrásból, mérlegelni a pozitívumokat és negatívumokat és végül megfontolt döntést hozni. Nem is ért sok meglepetés.

    Az, hogy valamiben nem látod a logikát, egyáltalán nem jelenti azt, hogy nincs benne. Azt meg főleg nem, hogy egy azzal kapcsolatos döntés indokolatlan lenne.
    Az, hogy egy eszköz hibás működését esetlegesen egyes funkciók letiltásával próbálják „javítani” hosszú hónapok után, az megint egy más téma...

    Senki sem mondta, hogy a rendszer hibátlan. De azért egyrészt érdemes megvizsgálni, hogy adott szituációban biztosan nem bennünk van-e a hiba, másrészt meg tudomásul kell venni, hogy túl sokat nem tudunk tenni ellene (a saját magunk felidegesítése különösen nem segít). Amit tudunk, azt megtesszük, a többihez meg, ha nem tudjuk valahogy megkerülni, saját jól felfogott érdekünkben érdemes alkalmazkodni.

Új hozzászólás Aktív témák