Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    Igazából a szomorú hogy most megint úgy lettek ezek a magasabb nagyobb sebességű csomagok, hogy a technika fejlesztése nem lett felkészítve erre, én úgy gondolom. Szóltak fentről kb hogy kellenek, mert más szolgáltatóknál is ilyenek a csomagok és kész, megtették. Vicc hogy aki ADSL2+ techonógián van annak a 15Mbit az álom határ, és hiába kéri a felhasználó a NetMánia M csomagot (ami a legalja elött van 1-el persze) széles mosollyal be is aktiválják mert nekik csak jó lesz, hogy újabb 1 évet kötsz ugyan annyi pénzért egy papíron jobb szolgáltatásra. Habár ők tudják hogy papíron jobb, de neked valóban semmivel se lesz jobb soha csak nekik. A csomagmódosítás után a hibabejelentgetés meg abban az esetben teljesen feleleges, ha olyan helyen van a felhasználó, ahol nincs VDSL központ. Sőt meglátásom szerint akinek nincs TV előfizetése azt nem is szivesen rakják rá VDSL-re, mivel az nem jó üzlet már számukra.

    Jobban örültem volna neki, ha maradt volna még egy 15Mbit-es csomag kicsit kisebb áron, és akkor jó magyar szokás szerint nem lennének hülyének nézve megint a felhasználók és átverve mint annó az Akár 8Mb/s szöveggel.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák