Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz raczger #30616 üzenetére

    A ZTE-nek két negatívuma van: egyrészt gyenge benne a WIFI, másrészt sok konfigurációs rész le van tiltva. De más probléma nincs vele. Persze kiderülhet róla a későbbiekben, hogy hajlamos a túlmelegedésre, de még relatíve új eszköz ahhoz hogy erről legyenek tapasztalatok. Sokszor a felhasználó is udas lehet: pédlául eldugja a készüléket olyan helyre ahol nem szellőzik, persze amikor jön a szerelő akkor előcibálja a szekrény mögül. Volt olyan is, amibe rendszeresen belevizelt az ügyfél macskája, de volt olyna is, aki az amúgy is tűzforró routerén tartotta a modemet, és a listát hosszan tudnám folytatni.

    És igenis kérheted hogy más típust hozzanak, ha ennyi probléma van a pirellivel. Én azt mondom próbáld meg, annak nincs értleme hogy 4 szar pirelli után kivigyenek egy ötödiket. Ráadásul a ZTE-t sokkal jobban be lehet állítani mint a pirellit.

    Egyébként a padlás nem biztos hogy ideális: például a páratartalom és a nagy hőkülönbség sem éppen jó a modemnek. Nyáron rettenetes meleg lehet, télen pedig lehülhet annyira, hogy kicsapódik a pára a modemen belül.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák