Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #78121280

    törölt tag

    Szolgáltatás kimaradás

    2013. június 4.

    Tájékoztatjuk, tisztelt ügyfeleinket, hogy a rendkívüli időjárási helyzet okozta árvíz miatt Budapest III. kerületében, a Római-parton, a Csillaghegy Duna felőli részén, a Nánási út és környékén, a Hajógyári szigeten, Budapest XIII. kerület egyes részeiben, a Margit szigeten, Kismaros, Kisoroszi és Verőce településeken, a távközlési berendezéseink elektromos ellátásának hiánya miatt a digitális Kábel TV, a hagyományos telefon, a DSL, az IPTV és a digitális telefon szolgáltatásunk átmeneti szünetelése várható.

    Továbbá, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az áradás miatt Visegrád, Dunabogdány, Tahitótfalu, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány és Surány településeken a szolgáltatásaink hibaelhárítási és létesítési ideje a települések elérhetőségének nehézségei miatt megnőhet.

    A szolgáltató a jelzett hibákért nem tartozik felelősséggel, tekintettel arra, hogy a szolgáltatás szünetelése és a hibaelhárítás akadályoztatása előre nem látható és el nem hárítható külső okkal (vis major), áll összefüggésben

    Amennyiben hosszabb idejű üzemszünetet tapasztalnak, akkor kérjük, szíveskedjenek a Magyar Telekom hálózatából díjmentes 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon azt jelezni.

    Az esetleges kényelmetlenségért ügyfeleink elnézését, egyben szíves megértését kérjük!

    Forrás

Új hozzászólás Aktív témák