Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz devil-k #35457 üzenetére

    Szia, pont ezért nem akartam pluszban még saját Routert is használni (a kényelmen és esztétikán kívül), mert akármilyen hiba van, a T-home nem képes elismerni, ha náluk van a gond, állandóan hülyének nézik az embereket. Nagyon sok problémánk volt velük és főleg a sok hulladék eszközzel, na és persze a szaktudás nélküli szerelők miatt. Nő létemre képes vagyok utánaolvasni, aminek csak lehet és próbálom képezni magam, de ők? Amikor megemlítek egy fórumot, hogy 100-an írták, hogy ez és az a Router, Box nem jó, akkor nevetnek, hogy összeesküvés és hülyeség, mert amit ők adnak azokra soha semmi panasz. :)
    Ezért is vagyok ideges, mert végre a 4. ZTE Router 1 év alatt, már hónapok óta "jól" működött. Erre most ok nélkül idehoznak egy még butább eszközt, amiben az általam felsorolt dolgokat egyáltalán nem lehet beállítani. IGMP, WMM, Qos beállítás egyáltalán nincs. Tudomásom szerint az IGMP snooping az IPTV-hez szükséges, (nekünk SatTV van) és most feleslegesen bombázza a gépemet a hülye kérésekkel, tudom tiltani a tűzfalamban, de a napló tele van.
    Igen és nem is a Speedport a buta, hanem a kezelőfelület, amit rátettek. Én is megtaláltam a német fórumot és döbbentem láttam, hogy a német Firmware mennyivel értelmesebbnek tűnik.
    egy KÉP

Új hozzászólás Aktív témák