Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz ktommy91 #35463 üzenetére

    Nem vagyok elvakult, csak nem értem, hogy egy ekkora cég miért húzza le magát azzal, hogy rossz minőségű, bugos eszközöket használ és szaktudás nélküli embereket foglalkoztat, akik többségben az alapszintű dolgokhoz is tök hülyék. Egy parabolát nem képes beállítani, mert az általa használt mérőműszerhez nem ért, be sem tudta kapcsolni, ezért kézzel próbálta, kb 3x rakták át és hosszabbították meg a parabola tartóeszközt, de nem volt jó.
    Set-Top Boxok állandóan kifagytak, 1év alatt 6x csere. Lcd TV-t szintén nem tudja a többség kezelni, ma már alap lenne... Utána kihívtunk saját költségre egy hozzáértő embert, ő azonnal megtudta csinálni.
    Net, Routerek rendszeresen fagynak, behalnak. Hiába működne jól az adott szolgáltatás, ha bugos eszközökkel elrontják. Sokszor olyan érzés, mintha én lennék ő értük és nem fordítva. Tudom a többi szolgáltató sem jobb...
    Sokra megyek, ha gyorsabb lett a net, de már első nap 2x kellett újraindítani, mert 1x a telefon nem ment, utána meg magától kikapcsolt a Router. Másnap megint leállt egyszer, de akkor visszajött a net és még csak 2 napja van itt. A Notebook Wifi-hez szükséges lenne a WMM, különben nem stabil és elveszti a sebességet...
    Lehet téged nem érdekelnének ezek a dolgok és a tűzfalas csesztetés sem, de engem érdekel. Fél óránként jelez kb minden futó folyamat kapcsolódni akarna hozzá, létrehoztam globális szabályt, amivel tiltottam minden IGMP forgalmat, de ki tudja így majd mi nem fog jól működni. Ezek alap dolgok.
    Szeretem rendben tartani a dolgaimat és a rendszert is.

Új hozzászólás Aktív témák