Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • €uro

    őstag

    Sikerült összekötnöm a Speedport W 724V HGW-t és a TP-LINK WR2543ND routeremet.

    Így működik a port átirányítás. Szuper!

    Ugyanakkor van egy kis problémám. A le és feltöltési sebességem a töredékére csökkent. A Speedtest.net oldalon mértem a sávszélességet.

    Speedport-tal a le és feltöltési sebességem - bármelyik időszakban is mértem - mindig stabilan 21.0 és 1.2 Mbps volt. A saját routeremmel 7.5 és 0.12.

    Korábban olvastam itt a topikban, hogy ha a HGW-t modemként használjuk, akkor a sávészélesség korlátozott. Ennek köszönhető a lecsökkent adatátvitel? Vagy a routerem nem tud nagyobb sebességet?

    Bárhogyan is legyen, most csak kíváncsi voltam, hogy a saját routeremmel működik-e az átirányítás. Most már ki fogom hívni a T-Home Szuperszervízét, hogy oldják meg az átirányítást a Speedport-on. Egyébként ez ügyben már futottam köröket. Kétszer cseréltek nálam routert. Volt itt ZTE és egy másik Speedport is. Na meg közben feloldották azt a bizonyos "NAT-olást" is.

    Szerkesztve:

    Egyébként amikor a ZTE-t kipróbáltam, alapból nem hozta ugyanazt a sebességet, mint a Speedport. Csak 13-14 Mbps körül volt a letöltés. A feltöltés is kb. a harmada volt a Speedport-énak. Gyorsan kipróbáltam rajta az átirányítást. Nem működött. Aztán kértem azonnal a T-Home-os szerelőt, hogy tegyen vissza egy új Speedport-ot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák