Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz dchard #41286 üzenetére

    én is hasonló cipöbe lépek hamarosam.
    nevezetesen a mostani analog tv +internet csomagom lejar és ugy tudom már nem fogják meghosszabbítani többször ebben a felállásban a csomagom..(netmania L ,30/5 net és analog alap tv 890Ft/hó, már legutóbb is némi vita volt a tv csomag miatt a hosszabításkor) Most csak modemem van és egy linksys wrt54gl router (tomato fw)-t használok. a 30/5.ös csomagot simán kezeli , nem is igen van nagyonnra szükségem, és szeretném ezt a routert továbbra is használni majd.
    Szóval iptv-s valami csomagra kell majd váltanom (bár megtartanám a mostani analogot) és azzal együtt elviszik a modemem is és routeres modemet hoznak majd..
    Átjáróként legalább be lehet állitani bármelyik routerüket, amit adnak, a wifije se kell, azt is kikapcsolnám, továbbra is mindet a linksys beállitási szerint szeretnék használni , mert az nagyon bevált ( portforward, WOL, stb)
    Lehet hogy fura, miért elég ilyen tv csomag nekem, de elég, mert nem érdekel, csak azért választok tv csomagot a net mellé mert igy olcsobb mintha magaban fizetném elő, viszont akkor meg hozzák routerüket amire semmi szükségem

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák