Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adam3

    aktív tag

    válasz dchard #47065 üzenetére

    Ez volt az első cikk (http://444.hu/2014/07/02/mintha-felgyujtottak-volna-a-fejemet-a-magyar-telekom-a-tiltakozas-hatasara-lekapcsolt-egy-budapesti-berhaz-padlasara-telepitett-bazisallomast/) ami óta én követem az eseményeket.

    A Telekom célja, hogy ezzel az antennával lással el a Széna teret, mivel ahogy a videóban is említik, egy korábbi helyszínről az önkormányzat miatt el kellett költözniük. Az antennák az épületből kifele néznek, a cél nem az alatta lévők ellátása, hanem az antennával szemben lévőké. Ezért az első kép a linkelt cikkben elég félrevezető, nem omni antennát raktak oda, a fürdő az antennának valószínűleg háttal van. Ahogy Te is írtad, ezeknek az antennáknak a lefele és oldalra sugárzásuk közel nulla, hiszen a szolgáltató sem szeretné feleslegesen a kisugárzott teljesítményt nem oda tenni, ahol annak lennie kellene. A linkelt cikkben van is egy kép, ahol látszik az antenna tartószerkezete, igaz ott még nincsenek rajta az antennák, csak az egyéb rádiós berendezések. Ezen a képen is látható, hogy még a padlás padlójának szintjétől meg is van emelve az antenna, hogy minél magasabban legyen, emiatt még messzebb került az alatta lakótól.

    Az nettó baromság, hogy nem tudta, hogy visszakapcsolták és idegrángása volt. Ott van a mérőóra lent, látnia kellett, ahogy elkezdett pörögni. A szerződés szerint (http://www.deske.hu/iras/html-2014/sugarzas-szerzodes.pdf elég sok pénzt kapnak évente, lazán lehetne csökkenteni a közös költséget ebből, lehet néhány embernek hirtelen megváltozna a véleménye. Másrészt a szerződéskötés előtt biztos volt lakógyűlés is, csak az emberek szokásuk szerint feleslegesnek gondolták és nem mentek el. Valahogy én azt érzem, hogy volt néhány okoska aki elkezdte gerjeszteni a feszültséget feleslegesen, a lakók már átvették, a média is kezd vele foglalkozni, egyre jobban élvezik és nagyobb lendülettel folytatják.

Új hozzászólás Aktív témák