Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz polonic #52197 üzenetére

    Ugye tudod, hogy azoknak az embereknek belföldi, illetve állami cég is adhat munkát a telekom átvételével? Ugye azt is tudod, hogy ha belföldi, sőt állami kézen lenne, akkor minden bevétel az állam kezére jutna és nem kellene külön adót fizetni a szolgáltatásokra és akár olcsóbbak is lehetnének a szolgáltatások?(persze nem orbánnal az élen) Mert ugye csak azt adózzák le, ami az országon belül történik és ennyi erővel az egész maradhatna az országban és nem menne ki a pénz és nem romlana az értéke és nem kezdenék a hisztit az inflációról, ami ellen nagyon könnyű lenne lépéseket tenni, csak nem kellene mindent külföldi kézre adni és mindent külföldről behozni. Meg ugye azt is tudod, hogy annyi bevételből sokkal több beruházásra futna? Csak ugye most az 5/6-a pénzeknek zsebre megy.

    Egyébként meg minden ország úgy kezeli a belügyeit, a külügyeit és a pénzügyeit, ahogy akarja, én csak elmondtam, hogy hogy lehetne mégjobb és nem csak én látom így informatikus fejjel, hanem közgazdászok százai.

    Na meg épp az a baj, hogy túl sok a kis és nagy cég az országban, a bankokról meg a tőkefelhalmozásról ne is beszéljünk. Na meg ha a magyar állam normális vezetéssel rendelkezne, akkor nem lenne semmi baj azzal, ha nagyobb vállalatokat irányítana.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák