Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz dchard #52804 üzenetére

    "köztük ezeknél a szutykoknál klasszisokkal jobb csatornák - elkérnének akár csak ugyanennyi pénzt."

    Erre találtam korábbról egy cikket, ahol elég konkrétan le van írva, hogy mennyit is kap egy-egy csatorna: Ezekért fizetünk a kábeltévéknek

    Amiket én nézek azok közül, a legtöbb a két kereskedelmi csatorna által követelt összegnek a töredékével beéri:

    "Az ismeretterjesztő, természetfilm, aranyos állatok kategóriában olyan sok szereplő versenyez, hogy lenyomják egymás árait. Így a népszerűsége ellenére a Discovery például már 51, az Animal Planet és National Geographic pedig akár 37 forintért is felvehető a kínálatba. "

    "de a legdrágábbak a sportcsatornák az előfizetési díjba beépítve":

    Na ugye ez nekünk a családi+HD-ben benne van, ha lenne olyan opció, hogy havonta - 400 Ft mondjuk, és akkor ezt nem kapjuk, akkor részemről mehetne ez is meg a TV2 is, illetve a SuperTV2 is, mert n személy szerint sem sport csatornát nem nézek, sem a TV2-t és annak adóit sem. Persze itt jön egy kis probléma , mert Nagypapám néha néz sport műsort, Nagymamám meg ilyen hal a tortán féléket, bár utóbbinál van helyettesítő, TV Paprika és társai. A FILM+-t sem szoktam nézni, mert általában olyan filmek mennek rajta, amik vagy elég régiek, vagy IMDB alapján 5 pont alattiak :D PRO4-ből sem igen láttam 20 percnél többet még összesen :) A közmédia csatornáit meg szökő évente egyszer ha nézem... Az RTL-en a Szulejmánt szoktam nézni, de ott is meg van a félsiker, mert úgysem adták HD-ben, és a T nem emelt díjat miatta inkább kivette.

    Szóval ha testre lehetne szabni a dolgot, nekem relatíve olcsó lenne az előfizetés :)

Új hozzászólás Aktív témák