Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djculture

    félisten

    válasz fradi81 #59434 üzenetére

    Invitel sokkal rosszabb, errefele tekomos embernek álcázva verték át a tudatlan öreg embereket. Hosszabitani jöttek a telekomtól, ide is igy állitottak be 1-2 éve. Mondom most hosszabitottam szerződést ugyhogy ez nem nyert. Mutassa már meg az igazolványát. Azt ő nem. Majdnem szomszéd egy rendőr, odatelefonálok kihivtam, odamegy a csávóhoz szolgálatba helyezi magát . Bemutatkozik xxyz törzsörmester legyen szives igazolnia magát. 2 perc múlva kiderült az egyik inviteles átbszóember volt. Odamegy aláirratja a szerződést azthiszed telekom, a telekom 1 hét múlva kiküldi a kötbértr mert szerződést szegték, az nvitel meg majd aktiválja a szolgáltatást jóval drágábban. Youtube-on ottvan a tv ügyvédje mikor még létezett ez a műsor hetente volt ilyen inviteles átbszásos történet.
    Egyébként akkor én a magyar telekomot is felhívtam jeleztem nekik, hogy inviteles emberkék magyar telekomos emberkének adva ki magukat szerződés hosszabításos szöveggel csapják be az embereket.

    Mai napig ez megvan amúgy mert szomszéd faluban ismerős 80 éves anyját verték át kb egy fél éve. Odaállitottak aláiratták vele továbbilag úgy folytatódott ahogy leirtam. Kötbér, végül úgy lehetett kilépni ebböl a folymatból nagy nehezen hogy ügyvéddel belett perelve az invitel és a békéltető nem nekik adott igazat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák