Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    Hali!

    Néztem ezt a Wi-Fi Fon-t vagy mi az izékét...
    Az biztos, hogy ennél ratyibb már tényleg nem lehetne.
    Eleve egy vicc a külföldi használat ilyen meg olyan feltételekhez kötve, az akár 50 Mbps is hangos röhögésre késztet, és az otthoni vonalra nincs hatással című dumájuk is. Ahol maxra van járatva a vonal (VDSL), ott még is hogy fogják megoldani hogy ne a júzer előfizetése lassuljon? UPC még csak-csak megoldotta, na de itt hogyan? Majd felhívják az ügyfelet hogy "bocsi behúzunk egy szálat hogy ingyen netezhessenek?" wi-Fi esetén is majd egyáltalán nem fogja lassítani, hiszen tartalék rádió van a wi-fi sugárzó eszközben (Cisco, TC, Sagencom, D-LINK, Speedport stb.), vagy (amit sejtek) hogy a használhatatlan wi-fi mellett is adják a dumát hogy ők erre nem vállalnak garanciát?
    Az oldalon lévő szöveg kusza, ha NextS és vezetékes net előfizum van, akkor sem egyértelműek a feltételek, ha nincs kábeles csak mobilos akkor igénybevehető? Mert akkor én nem sugárzok, tehát nem fair a többi előfizetővel szemben akik esetleg kábelen vannak.
    Jó elkapkodott lett ez a csoda... De legalább ez a nagyszerű szolgáltató elmondhatja hogy ilyenje is van.... De sajátot már nem sikerült fejleszteniük, helyette összeálltak valami huszonötödik szolgáltatóval...

    [ Szerkesztve ]

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák