Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz kutga #68479 üzenetére

    Ez egy kicsit komplex kérdéskör.

    Sok esetben technikai akadályokba ütközhet (nincs szabad kapacitás, hozzáférési pont), addig amíg a korábbi tulaj ki nem vitelezi az áthelyezést. Egy áthelyezésnek - mint egy új bekötésnek - az ÁSZF szerinti maximális időtartalma legfeljebb 30 nap, de átlagosan 1-1,5 hét alatt teljesülni szokott. A korábbi tulaj vigye magával az eszközeit és ha technológia váltással együtt jár az áthelyezés, akkor cserélni fogják; ha technológia szempontjából azonos helyre költözik, akkor ugyanazokkal az eszközökkel élhet tovább a szolgáltatás.

    ----

    Telekom Fon-hoz kapcsolódva hangsúlyosnak érzem az alábbi részt, amit a másik (Telekom Mobil) topicban is leírtam:

    "Elméletileg ez úgy működik mint két egymástól teljesen különálló hálózat. Telekom oldalon hangsúlyozott tény, hogy az egyik 'hálózat' és az azáltal kapott paraméterek semmiben nem zavarják a másik 'hálózatot'. Logikailag teljesen külön vannak választva. Teljesen elkülönül az otthoni hálótattól és semmiben nincs kapcsolat köztük. Elméletileg így technikai képtelenség, hogy a sávszélességre és az adatforgalomra bármilyen hatással legyenek egymásra."

    (#68487) Szokenesz
    (#68472) kentucky
    (#68478) btz

    Az egyedi felhasználói név jelszót az előfizetők (akik már maguk is rendelkeznek saját hálózatukon működő Telekom Fon hozzáférssel) hozzávetőlegesen 11-12-ig kapják meg postai úton a saját jelszavaikat.

    Kérni külön, hogy kapcsolják be a saját hozzáféréteken:
    Nem lehet.

    Folyamatosan bővíteni fogják a kört a jövőben, s egyre több helyen lesz elérhető a Telekom Fon.

    Viszont fontosnak érzem megjegyezni, hogy aki lemondja a saját hozzáférésén a Telekom Fon lehetőségét, azzal azt is lemondja, hogy ő másoknak a telekom Fonjához hozzá férhessen.

Új hozzászólás Aktív témák