Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    Üdvözlet a topiclakóknak!

    Átrágtam magam az összefoglaló rám vonatkozó részein.

    Nemsokára lejár az IPTV és a Kábelnet előfizetésem hűségnyilatkozata. És bizony én is úgy vártam a 18%-os áfakulcsot a netre, mint egy falat kenyeret. Majd jött a 290Ft-os "retekadó", amivel már a végösszeg kicsit több lett, mint a decemberi számlán. Igen, én is nagyon szeretek azokért a szolgáltatásokért sarcot fizetni, melyek áthárított költségek, és kizárólag arra valók, hogy a nemzet hazánkba megtért "hörcsöge" és Damu Roli levetett nője (hörcsögné) ne a 1,5 szobás garzonban nyomorogjon.

    Egy szó mint száz először feltenném a költői kérdésem: A T-nek van-e publikus ügyfélmegtartó kampánya, azokra az ügyfelekre szabva, akik emiatt a 290Ft-os húzás miatt, inkább köszönik szépen eltekintenek a további TV előfizetéstől?

    És a technikai jellegű kérdésem: Ha úgy döntök, hogy a hűségnyilatkozat lejárta után már csak Kábelnetet, és mellé egy Alap telefon előfizetést kérek - (mert hát duplán olcsóbb..még ha 3 éve volt is az utolsó alkalom, hogy a hivatali készüléket nem számolva vezetékes hívást indítottam) De mivel a Comedy centralon szeretek Archerre és Pítörékre' elszunnyadni, - valamilyen DVB-C eszközzel megfelelő szűrők és kábelek használatával meg tudom majd oldani a kiépítést?

    Előre is köszönöm a szakértők, tapasztalt fórumozók, és a szóban forgó szolgáltató fizetett bérenceinek is, ha kérdésem megválaszolására szánnak idejükből!

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák