Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emre

    veterán

    válasz gF #80118 üzenetére

    Miért kellene elengednem, ha a célnak eddig tökéletesen megfelelt? A 6 éves fiamnak mi a rossebbnek pakoljak fel frissebbet, ha a szolgáltatásait nem használom ki? És itt jön a lényeg, egy frissebb verziót a szolgáltatások bővítésével kell eladni, reklámozni, nem pedig bizonyos felhasználók kizárásával rákényszeríteni a használatára. Egyébként tudom, hogy van W7 driver, a giga oldalán is fenn van, ott 2010-es a legfrissebb.

    (#80116) DJ. Ru$y

    Köszönöm a válaszod! :R
    Ezt olvastam én is, és rájöttem, hogy az XP a gond, ugyanis a régebbi TVGO.msi jelez driver hibát, míg az újabb, TVGOQuickPlayer fel sem települ az XP-re. De akkor miért nem tudja kiírni, hogy az oprendszer a továbbiakban nem támogatott? Ehhez bele kell mászni a gyik-be és utánaolvasni hogy mi a helyzet. Ráadásul nincs semmi changelog hogy a tvgo app verzióváltással mire érdemes figyelni. Csak azt látja a paraszt, hogy tegnap még ment ma meg nem. Azért az hogy 2017.03.16 után a tvgo nem lesz elérhető XP oprendszeren megért volna egy emailt, vagy bármilyen üzenetet.
    Ha jött volna valami infó fel tudtam volna rá készülni. Nem azt mondom, hogy olyan baromi nagy probléma, de ez így milyen szolgáltatás? (még jó hogy ingyenes)......Meg ha jól tudom a bizonyos firefox verziókkal is volt gond, erről miért tudtak küldeni infót, pláne úgy hogy nem voltam benne érintett.

    Utazik egy fickó repülőn. Odalép hozzá a stewardess, és megkérdezi: - Hozhatok valamit inni? - Miből lehet választani? - Hát igen, vagy nem!

    A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Új hozzászólás Aktív témák