Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz DJ. Ru$y #84256 üzenetére

    Nálam kb 3 Mb-et eset a vonali szinkron a letöltésben, erre a telefonban azt mondta a telekomos szerelő, hogy nem találtak hibát a vonalamban. A hibabejelentésnél azt is felvették hibára, hogy régebben kb fél éve, olyanom is volt, hogy a VOIP telefon csak úgy elment 2 percre azt vissza, rendszeresen. Igazából mikor közölte a szerelő, hogy nem lát hibát a vonalamban, azért legalább lebeszéltem vele azt, hogy egy HGW csere jól jönne a 3 éves szétsárgult Speedport helyett, és ebbe szerencsére belement.

    Másnap hozta az újabb ZTE-es Speedportot, de persze előtte nap valamit állítgatott a vonalamon, mert miután beszéltem vele újabb 3 Mb-et vesztettem a letöltésből. Szóval végül mire kijött, addigra már csak 24 Mb-el ment a VDSL2-es vonalam 30 Mb helyett, 500 méterre a központól. Természetesen az új Speedport Entry 2i is erre a ótvar sebességre szinkronizált be. Mivel mondtam neki, hogy ha jól látom, amióta beszéltünk csak rosszabb lett, így egyből mondta hogy persze persze, még firmware frissítést küld rá, meg újra konfigolást csinál rajta. Így hát jó 10-15 percig a kis okostelefonjával itt állítgatta rajta SNR lock mentességet, ahogy láttam. Amúgy ha a HGW cserével nem jön ki, valószínűleg én is még mindig szarakodnék a hibabejelentéssel.

    SNR lockról meg annyit, hogy persze hogy volt már eddig is, viszont ahhoz hogy letudják tolni plusz pénzért az embereken a 4G-és gyorsítókat majd az új portfóliókban, (mert szerintem ilyen ótvar hülyeségekkel lesz az majd tele) érdemes lesz nekik olyan automatikus lockot beállítani szerintem, ami sokkal jobban osztogatja majd a vonali lassításokat, és majd bedumáljak az előfizetők 80%-nak, hogy fizessen még 4G-re is, és akkor már majd tutira jön maxon is a cucc.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák