Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • donnie.d

    aktív tag

    Ma volt valami szolgáltatás kiesés. Kaptunk is sms-t, hogy nem működik a rendszer, bár nem voltunk itthon, így nem érintett. Hazaérkezve azonban megszűnt a sebesség ingadozás, amiről korábban írtam.

    A modemre 3 IP tv volt rákötve, s most az egyik helyére megy a számítógépem közvetlenül.
    A kérdésem a következő lenne: egy Tenda W316R router van itthon. Vajon mögüle életre hívható a set top box, vagy felejtős?

    Mivel itthon egyedül én vagyok a letöltögető, s mindenki más csak weboldal látogató, így arra a következtetésre jutottam, ha router mögül nem hívható semmiképp életre a set top boxom, akkor reklamáció keretén belül lemondásra kerül az egyik,s az én számítógépem lesz közvetlenül a modemre csatlakoztatva a kiiktatott box helyére. Ugyanis elmondták itthon, hogy a telefonos beszélgetés kapcsán az ügyintéző jelezte, hogy a gépén látszik, hogy van a modemre egy router csatlakoztatva, de azt viszont nem említette, hogy csomagváltáskor annak cseréjére is szükség lesz.
    S mivel amikor én telefonáltam kábel cserét javasolt az ügyintéző, így mivel nem 4-5 ezer forintos eszközcsere lenne szükséges, gondolom jogos reklamáció keretén belül el kellene fogadniuk az egyik IP TV-s lemondást.

Új hozzászólás Aktív témák