Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz viktorhu #89564 üzenetére

    Épp ez az, hogy értem, csak ha tényleg így van megoldva, akkor bizony hülyén van megcsinálva, nem is véletlen van egy csomó felhasználónak annyi gondja ezekkel a vacakokkal, ha esetleg vissza tudsz olvasni (már ha tudsz olvasni), akkor ezt láthatod is, plusz ugye még van az a nagy felhasználó szám, aki nem jár fórumozni és így nem is írja le a problémáját, csak a szintén hülyén szervezett ügyfélszolgálatot hívogatja.
    Ismét tévedsz, mert van más megoldás, mégpedig a SATV, eddig is szépen működött és még most is megy párhuzamosan, mert sokan vannak, akik nem kérik a hulladék IPTV-t, ugyanis a SATV még mindig jobb minőséget ad vissza, ráadásul ha elmegy a net, akkor a TV nem biztos, hogy elmegy, így viszont mind a 3 szolgáltatás egy tényezőtől függ és azért a DSL koránt sem az a nagyon stabil technológia, mint pl. a GPON, ahol szintén egyszerűbben jobb minőségű DVB-C TV-t lehetne biztosítani, de mindegy is.
    A VOIP még rendben is van, de az IPTV már nem állja meg a helyét, ugyanis alapból nem arra tervezték az eszközöket, viszont attól még mint látod át lehet alakítani szoftveresen úgy őket, hogy ez is menjen rajta, csak ugye jönnek a nem várt mellékhatások. Anno ezek az eszközök még az IPTV korszak előtt jöttek be nagyrészt és úgy lettek rá úgymond "felkészítve", ugyan így jött a FON is, a VOIP-ot meg ugye tudták alapból (van neki külön fizikai port is és nem csak az egyik, vagy éppen a 4-ből 3 Ethernet port van szoftveresen elkülönítve), szóval nagy különbségekről van szó, badarság összekeverni ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák