Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kigyi_23

    addikt

    Sziasztok!

    Nemrég (nagyjából 1 hete) jeletnkezett nálam egy furcsa hiba. Lossol a a net főleg esti órákban, de szinte egész nap csinálja. Rendszeresen játszok (most már csak próbálok játszani online) ezt viszont lehetetlenné teszi a mostani állapot. Rámértem bix-re mindösszesen 4% loss van, de az is durva már hiszen ennek 0-nak kellene lennie. Optikai hálózat van nálunk helyileg Zalaszentgróton. 1000/200-as net általános sávszél 5-600Mbit a mérések alapján. Egyik ismerőst kérdeztem tegnap nála van-e hiba azt mondja nincs majd pár perc múlva mondja, hogy ugrik néha a kép nem tudja mi baja a gépének (nála is volt loss csak nem tudja mi az ezért vágta rá, hogy a net jó). Routert kikötöttem tegnap direktbe az ONT-ből áthúztam a kábelt a gép jelentkezett fel még csak nem is az ONT és így is gázos volt a cucc (a 4% loss-t így néztem routerrel kicsit magasabb volt bár lehet a közben eltelt fél óra alatt csökkent a hálózat terheltsége a gép-ONT összekötése már este 10 után volt).

    Viszont kb ennyi ideje jelent meg a Tekekom FON hálózata nálam lehet ezzel összefüggésben a dolog? Eddig az ONT-n nem volt ilyen hálózat megnyitva most már viszont frissítették és van. Valakinek tippje? A Telekom hárít, hogy náluk minden a legnagyobb rendben.

    81.183.2.165 lossol most nézem a céges neten is a bix felé, de más szerverek felé máshol van loss. (itt viszont mindig ez).

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Új hozzászólás Aktív témák