Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • munky

    őstag

    válasz Źşë' #10652 üzenetére

    Nálam csak .bmp formátumú képekkel hajlandó működni. A Steam\steamapps\profilnév\team fortress 2 útvonalon található mappából szépen betallózza és ez is az alapértelmezett tudomásom szerint. Még annyit érdemes talán tudni erről a témáról, hogy a Multiplayer options-ben a Multiplayer decal limit-hez 200.000000-es értéket javasolnak minimum. Ez a kapcsoló a megjelenítendő golyónyomokra és robbanásnyomokra (láthatóságuk száma) van hatással ezért csökkentheti a játék sebességét, de elvileg ezen érték alatt a sprayk sem jelennek meg.

    Az itemekről:

    Látom megint témánál vagyunk.^^ Bemásolom ezer + egyedszerre is mit kell nagy vonalakban tudni erről az item drop hajcihőről:

    A sokat emlegetett limit nem az itemek számára vonatkozik, hanem arra a játékidőtartamra ami során van esély tárgyat találni. Ez heti ~10-11 óra játék környékén van valahol, ennél több játék után már nem ad a rendszer semmit az aktuális héten. Itt érdemes megjegyezni, hogy ez a rendszer a játékban eltöltött időt a hl2.exe futtatásához köti, de tárgyakat csak szerverre felcsatlakozva lehet kapni. Tehát aki gyakran hagyja "üresjáratban" a menüben a TF2-t ilyen időszakban, az a saját esélyeit csökkenti. Új kör magyar idő szerint csütörtökönként 19 óra körül kezdődik. Az általatok gyakran emlegetett 8-10-es item szám mindössze egy átlagos - a felhasználók megfigyeléseire alapozott (!) - érték, ennél lehet kevesebbet és többet is kapni! Nincs garancia rá, hogy mennyit kapsz, tehát nincs garantált tárgymennyiség! :U

    Továbbá a játékos teljesítménye vagy aktivitása semmilyen formában nem befolyásolja a kapott item számot, hiszen Spectator módban is ugyan úgy van esély tárgyat találni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák