Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • munky

    őstag

    Jövő héten kedden vagy szerdán jöhet a SteamPipe, amennyiben a Valve Time nem szól közbe.

    A béta már elérhető bárki számára (Properties/Betas/steampipe), viszont mivel szerver oldalon is váltás lesz, ezért senkinek nem ajánlott vele szórakozni idő előtt, ugyanis alig van még olyan szerver ami át van állítva! A bétát használó játékosok csak a szintén steampipe-ot használó szerverekhez csatlakozhatnak.

    Mivel kíváncsi voltam a metódusra, ezért megnéztem várhatóan mire lehet számítani kliens oldalon. A TF2 egy SSD-n foglalt helyet és egy i5-ös processzor dolgozott mellette. Ilyen feltételek mellett a játék konvertálása ~10 percet vett igénybe, a végén pedig szükség volt még ~300mb adat letöltésre is. Gondolom HDD-re telepített Team Fortress 2 esetén kb. kétszer ennyi idő lesz egy konvertálás. Egyébként - 1 darab profil mappával - 12GB szabad tárhely elég volt a sikeres művelethez.

    A profil mappát (steam/steamapps/felhasználóneved) szépen áthelyezi, azonban a tartalmát felülírja, így akinek vannak Class specifikus beállításai a CFG mappában, vagy bármilyen egyedi HUD stb. annak érdemes még mostanában egy biztonsági másolatot csinálnia ezekről!

    A játék valóban érezhetően gyorsabban indul és tölti be a pályákat ezzel a formátummal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák