Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz whisperity #7087 üzenetére

    Na ja,de az ember ugye szeretne valami egyedit... :D
    Mondjuk végülis a ládákat ha nyitja az ember,akkor az még nem vészes,végülis lehet tudni,miből mit kaphat...fegyók meg remélem nem kezdenek jönni tömegszámra ezután,mármint ilyen pénzes fajtában,a játékot is akár megkavarva,craft/találat esély nélkül,örülök,hogy a mostaniakat is elkészítették/találták többen is.
    A látványcuccokkal csak az a bajom,hogy tegnap 12 cucc esett,ebből 1 volt a láda,a többi csupa fegyver,használós cucc,mint pl.Állvaálca,egy halom kacat összejön az embernek.
    Mondjuk itt meg gond a találási limit,mert ha 15 tárgy,akkor nekem jövő csütörtökig semmi,lenne inkább az,hogy esne ritkábban,de játékidőtől függően,akkor a fanatikusok kraftolgathatnának legalább,de így egy értelmesebb cuccra minimum gyűjtögethet az ember 1 hónapig,ha jól láttam,mihez mik kellenek...de ezt megkapja az is,aki csak idlézik valahol.Avagy lehetne a jobb teljesítményért jobb cucc,avagy ha az nem is,akkor legalább ahhoz a kaszthoz dobjon holmit,amit az ember épp a találáskor használ,így azért a kedvenc kasztot könnyebb lenne felszerelni.
    A nyereségre meg annyit,hogy azért aki pénzért vette,kaphatna valami extrát is,hisz jelenleg egyszeri vásárlás a boltban már prémiumost csinál az emberből,veszel egy fél júrós izét,és nem külömbözöl attól,aki pl.rendesen megvette/Orange box-al.
    Mondjuk annyi előnyöm van,hogy a régi cuccaim vintage-ek,bár ha tudtam volna,hogy ez lesz,akkor annó többet foglalkozom a játékkal.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák