Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    válasz Louro #6772 üzenetére

    Magamról tudok nyilatkozni, alig szoktam játszani, van amikor csak itt a topikban nézem meg mit adnak, meg se nyitom a boltot hetekig.
    Az ingyenes játékok közül, talán eggyel játszottam pár órát a Warpips nevűvel, a többi már az elején felidegesített. A Homeworld konkrétan folyamatosan kifagyott, az Xcom 2-höz még valami plusz account kellett, töröltem a francba. Palia ugyanez, bár az ingyenes alapból.
    Többit fel se raktam, az ilyen n+1 lövöldözős hülyeségek nem fognak meg, amit meg mondjuk kipróbálnék mert fenn van a 2. része az a Dead Island, de annak meg nincs fenn az első része hogy onnan kezdhessem. :U Steamen fenn van kerek 3 euró, vicc. Steamem meg nincs.
    Ja Tomb Raider is volt valamelyik évben de mivel az első rész Playstation port ezért gané az irányítás és töröltem 1 óra kínlódás után. Többi részt fel se raktam.

    Én még akkor nőttem fel amikor berakod a floppy-t CD-t a gépbe, feltelepíted az Age of Empires 1-2-t és az onnan örökre megy. Nem kell hozzá internet hogy elinduljon egy kva játék meg külön account mindenhez...

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák