Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • niti

    aktív tag

    válasz dragonfx #2852 üzenetére

    Nekünk született tegnapelőtt kettő. :K
    Eléggé meglepődtünk, merthát két hónapja vettük a malikat, azzal az infoval, hogy mindkettő lány. Ezt alapból nem feltétlen hittük volna el, meg kurrogott is párszor az egyik, de sose láttuk, hogy rámászott volna a másikra.... Így végül elhittük, hogy lány, és öröm, boldogság.
    Na de most aztán, adtam be reggel a kaját, és mit látok??? Eggyel többen lettünk- aztán még eggyel :Y Szóval lehet, hogy Juci mégis fiú, csak azért nem mászta meg a Sünit, mert már mikor hozzánk került, vemhes volt. Így most állatorvosi "ítéletig" el van különítve, hogy ne tudjon akcióba lépni, ha tényleg Joci, és nem Juci.
    Az a durva, hogy nem vettem rajta észre. Vagyis gyanús volt, hogy kicsit kövér, de nem dudorodott kétoldalra a pocakja úgy, mint a terhes maliknak, szóval nem gondoltuk, hogy ez van.
    De azért nagyon örülünk :C
    Hogyha jó helyre kerülnek, elvisszük majd őket Bp.-re szívesen.
    Csak még nem tudjuk a nemüket.
    Itt van pár kép:



    Sajnos nem a legjobbak, mert nem volt sok fény, meg 2 napos malacokat nem is akartam nagyon nyunyurgatni. Félig zsömle, félig vadas színűek. Nagyon szépek és aranyosak, sokat szaladgálnak :D Legjobb lenne őket megtartani, de 4 malacunk már mégsem lehet az 5 kutya mellé :Y

Új hozzászólás Aktív témák