Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    válasz wwenigma #3095 üzenetére

    Miskolci vagyok és ugyan voltak malacaim de nem vagyok szakértő.
    Amit én javasolnék az egy Cebion kúra de azonnal, mivel legyengült a szervezete amiatt, hogy nem eszik rendesen. A száraz kenyeret pedig felejtsd el, azt nem szabad nekik adni, nem kacsák :D
    Magkeverékből ha esetleg kukoricásat adsz neki, azt is cseréld le másra, ugyanis a kukoricába beletörhet a foguk, a szotyi pedig ínygyulladást okozhat, ráadásul a többi mag, pl. búza, hízlal, igaz az most épp kapóra jönne, de ha nincs étvágya, hiába.

    Egyébként megnézhetnéd, hogy a fogai közé nincs-e szorulva valami, vagy nem nőttek-e túl, mert akkor vágni kell belőlük. Adj neki céklát, hátha megeszi, abban sok a vitamin, amire most nagy szüksége van.

    Ha tanácstalan vagy továbbra is és nem jutsz el állatorvoshoz (ez lenne a legeslegelső dolog!), akkor nézz be a már sokszor javasolt honlapra, ott azonnali segítséget is kaphatsz.
    Telefonszámokat is tudok adni esetleg, olyanokét, akik tényleg szakértők és tudnak tanácsot adni, hogy mentsd meg a malackád életét. Ha szükséged van a számokra, írj privátot kérlek. Sok sikert! :R

Új hozzászólás Aktív témák