Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz centrino #23048 üzenetére

    Kérdésem a buildedel kapcsolatban.. ha jól látom Fox Prayer térdes van bent, nyilván a középső sora miatt + a rifle dmg. Mennyit használod az LMG-t versus a Riflet..? Mert ha keveset a riflet és jóval többet az LMG-t akkor nem érné meg a Foxot Petrov Contractor Gloves-ra cserélni..? (És Striker térdes..) Tudom annak kicst gyengébb a speckó sora, viszont kapnál még 10% wpn handling bónuszt és az célzásban meg töltési időben lehet visszahozza..

    Én is hasonló dilemmában vagyok.. méregettük shooting rangen is ahol kb az jött ki hogy egy maxos crites GS item összességében jobb egy dps buildnek mint a Fox prayer, a Fox viszont még akkor is többet hoz dmg-ben egy LMG buildnek ha a petrov kesztyű helyére teszed. Szal addot dos buildben úgy találtu hogy GS >Fox > Contractor.. de ez mondjuk a range ahol nincs már tényező.. fielden lehet másképp működnek..

    A sima crites gunner buildemnél is azt vettem észre hogy elég szitu függő, de méhány leadott rifle lövés után valahogy mindig csak átvált az ember LMG-re mert le kell őket supresszionálni, ezért tanakodom hogy akkor már inkább a petrov piece mint az overlord..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák