Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz felixo #24064 üzenetére

    Division 1. fekete zónájában jártam úgy párszor,hogy kijött egy exotikus cucc.Többen voltunk,tőlem kisebb karakterekkel.Szerettem volna odaadni a tárgyat egy barátomnak,de jött egy csapat és elvette.Nna akkor volt bennem olyan düh,hogy a "rugót" minden kérdés nélkül úgy szájba vertem volna,hogy az álkapcsa biztos leszakad.Nem vagyok kemény gyerek,de ha lekapcsolják a főkapcsolót akkor más vagyok mint alapjáraton (nem tehetek róla sajnos).
    Olyankor a szívem annyira ver,hogy a bordáimat majd' eltördösi.
    Olyan helyzetekben bizony kapcsolnék én is mindent amit lehet.Nem érdekelne a vélemény,nem érdekelne,hogy egy gusztustalan csalónak mondanának..ha majd leszel párszor olyan helyzetben,megérted,hogy mit írtam most. ;-)
    Viszont az olyan rugókat,mint Tommy,Sniper+2-3 arab játékos a barátlistámról őszintén tisztelem. :-) Akik annyira kenik a játékot,hogy egyedül nyomnak le komoly manhunt-okat és miközben 7-en lőjük nem tudjuk leszedni..nna rájuk nem tudnék haragudni.Egyszerűen klasszisokkal jobbak mint én vagy bármelyik átlagos játékos.
    Ha jól emlékszem Sniper-nek volt olyan videója (talán Tommy-nak) is,amiben rugó/manhunt vadászat volt.Nagyon érdemes megnézni!Egyedül picsázik el komoly játékosokat!!
    Ő előttük mélyen le a kalappal!!

    A takony orrú gyerekek meg akik csak csapatban kemények használnám a csalást és miközben kiszedném egyetlen töltényből csak egy smile-it küldenék,leszarva a "csaló vagy!" véleményüket.

Új hozzászólás Aktív témák