Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz M_AND_Ms #24068 üzenetére

    Az áldozatnak is. ;-)

    De tovább gondolva,ha az ubisoft azt mondaná mondjuk ps4-re,hogy 2€-ért havonta ki lehetne bérelni az egylövéses ölést a fekete zónában és/vagy 100€-ért a halhatatlanságot,én biztos,hogy kibérelném az utolsót egy-két hónapra.A 2€-s viszont kicsit sem érdekelne.Nem adnék érte még 10centet sem.
    Azért átgondolva szar dolog az,hogy egy Hublot játékos beletesz x hónapot (sok-sok időt),hogy összeszedje/variálgassa a szettjét és én egy lövéssel kiszedem.
    Aki belép a fekete zónába tisztában van a "kockázattal".
    Persze ez engem akkor hidegen hagyott amikor azt az ócska éhes disznót próbáltam kihozni a barátomnak....még csak nem is egy full-os ház volt vagy vmi.A csicska gyerek felkapta és vitte.Persze kiszedték a csapatot tőlünk jobb játékosok,de a fegyver nem lett meg.
    Division 2-ben észrevettem,hogy tényleg profi játékosok nem foglalkoznak az eldobott tárgyakkal,legyen az akármilyen god roll-os is.Otthagyják.Először arra gondoltam,hogy a "légy a szarra" elvet követik,de nem. :-)

    Más téma.
    Vmelyik nap adott az egyik heti láda egy sniper puskát amire egy kígyó van tekeredve.Ér az vmit?Lehet majd használni vmelyik szettben vagy a nagyládában marad sokáig?

Új hozzászólás Aktív témák