Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tirexi

    addikt

    válasz balint107 #18999 üzenetére

    Fú hát van mire válaszolni. :)
    Na akkor kezdjünk is bele. Pontokba szedem úgy könnyebb lesz.

    1) A Somber és e között azért elég nagy különbség van. Annak teljesen más az alapja. De van más 10 ENB ami még a Somber-nél is jobban néz ki. De viszont az meg máshol ronda. Szóval vagy ez vagy az.
    Pont azért mutattam meg rengeteg helyszínt, hogy az ember el tudja dönteni neki mi a fontosabb. Az éjszaka vagy a jeges táj avagy a zöld erdő.

    2) Víz és ég termesztésen csak ENB-el lett módosítva.

    3) Lehet világosabb éjszakát beállítani simán persze, de nekem így is jó mivel én használom a "T" betűt a várakozás funkcióhoz így nem kell éjjel szaladgálnom. Még mindig jobb mint az a kék volt amit már korábban mutattam.

    4) Fák csúnyasága: Nos tudom, hogy a játékhoz még fel lehetne tenni 10GB modot csak az a gond ezzel, hogy olyannyira instabil lesz, hogy 2 percenként CTD. Ezt meg nem akarom. A LOD-os fák a Flora Overhaul része és ha mást állítok be akkor elütnek a színek. (próbáltam már nem egyszer)
    Amúgy lehet azért láttad rondának a dolgokat a távolban mert a távolság csúszkáknál egyedül a fű van maximumra húzva. A többi csak félig. Miért? Mert olyan iszonyatosan belagol a játék a maxra húzott csúszkáktól, hogy játszhatatlan lesz. Fordulok hirtelen és beáll a kép. Sajna a 3GB VRAM ide már kevés. Egy Titan SLI kéne minimum.

    5) Lush-t még egyszer nem rakok fel már mondtam.

    6) Azt a nap effektet természetesen ki lehet kapcsolni és akkor marad a sima átszűrődő fény amit a fáknál látsz.

    Tudom, hogy van még mit javítani a modon meg még fel lehet rakni 10GB modot de sajna gondolnom kell a játszhatóságra is és az nekem fontosabb. Ha képeket csinálnék csak mint pár modder akkor nem ez a fű lenne fent hanem teljesen más ami -10FPS-t eredményez és az ENB élsimítás is be lenne kapcsolva ami szintén -10FPS-t hoz.

    Egyelőre még csak tesztelgetek és eddig jutottam. Így is rá szántam már jó pár órát az alatt meg vihettem volna tovább a játékot.

    Amúgy meg az éjszakát nagyon nehéz belőni. Ha esik vagy ködös az idő teljesen más a fény. Világosabb lesz. Ezzel nem tudsz mit kezdeni mert csak napszakra tudod beállítani a dolgokat de időjárásra nem.

    (#19000) Skyhunter:
    Jó az a link csak néha a Mega tárhely meg van halva. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák