Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz Elims #21897 üzenetére

    Az első végigjátszásomnál én is először csak próbálkoztam, hogy ki mikor támad meg, Vilkas pedig nem lett ellenség akkor sem, ha varázslattal támadtam. Így nőtt szépen a destruction, amitől ő egy idő után megbolondult, és elég kellemetlen lett, vissza kellett töltenem. Az okát már persze tudom, csak közben néha beszélgetni kellett volna vele :)

    Egyszerre csináld a kétkezest, a nehéz páncélt és az íjászatot, mert utóbbi csak 5 szintet emeli azt, mielőtt a karakterednek szintet kéne lépnie. Tehát elmész hozzá, összehaverkodtok, ötször kifizeted a "tandíjat", visszacseréled a pénzt, és ha még nem léptél szintet, akkor elmész mást is növelni. Szintlépés után megint igénybe veszed Faendal szolgáltatásait, és így tovább.
    Ha úgy csinálod, ahogy írtad, akkor miután megvan az 5 íjászat-szint, keresgélned kéne valamit, hogy a karaktered szintet lépjen, mielőtt folytathatnád.

    A másik topikban azt írtam, hogy a főszálat azelőtt vidd végig, hogy a Dark Brotherhood-os küldetéseket elkezdenéd, mert azzal könnyen megakadályozhatod, hogy telket vegyél Falkreath-ben. Ehhez tudtommal az is kell, hogy a háborúban a Stormcloak-ok oldalán állj, nekem így sikerült kizárnom magam a telekvásárlásból és az ezért járó trófeából. A telek megvásárlása után nyugodtan öldöshetsz ott bárkit, ha meg nem érdekel a dolog, akkor előtte is.

    A bugodra: várd meg, amíg magasabb lesz a sneak skilled, utána már valószínű, hogy nem egy ütésre fog nőni ;) Amúgy lopakodáshoz, lopkodáshoz, ilyesmihez kell, szerintem nagyon hasznos (én úgyis lopós Khajiit-tal vagyok). Ráadásul perkekkel erősebbet sebez a nyíl, a tőr, az egykezes fegyverek, esetleg a csapdákat sem aktiválod, ha rájuk lépsz. Amire korábban írtad, hogy guggolás, az a settenkedés (mert igazából nem guggolsz, nem férsz be jobban szűk helyekre tőle).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák