Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz CJ4567 #21900 üzenetére

    Csak akkor érdekes az, ha befejezed a háborút Ulfric mellett, majd egy DB-s megbízás alapján megölsz valakit, akit nem kéne. Elvileg ez csak akkor baj, ha észrevesznek közben, de engem nem láttak meg, mégis meggyűlölt a jarl, így nem tudtam venni telket. Kezdhettem új karaktert később, csak a telekvásárlás miatt.
    Az Elder Scroll már megvan nekem, mert úgyis arra jártam az Oghma Infinium miatt :) A dwemer alagutak meg építmények annyira nem jönnek be, így az egész Alftand-részt kihagyva 1 perc alatt megszereztem amit kellett, és már jöttem is ki (ilyenkor jól jön egy tányér).

    Tudok erről a limitről a páncéloknál, de pl. a játék egyik híres páncélja, az iron armor nagyon gyenge, viszont 60-ról 500 fölé húzva a védelmet azért nem rossz :) Meg így nem kell 100-as alchemy és enchanting.

    Freeman007: Szia! Hát... inkább figyelmetlenség a fejlesztők részéről. Bug csak akkor lesz belőle, ha negatív értékű lesz a főzet ereje (egy szint után átfordul), ha azt megiszod, akkor komoly gondokat okoz a játékban a visszatöltésig. De előfordulhat az is, hogyha túl erős a páncél (papíron), akkor ha leveszed, meghalsz. Ésszerű mértékig kell kihasználni ezt, és nincs gond.

    Elims: Úgy van, hogy ha fizetsz valakinek, hogy tanítson, akkor karakterszintenként 5-öt tudsz növelni egy-egy képességeden, pl. az íjászaton. Így 20-as szintű karakterrel 40-ről 45-re tudod növelni az íjászatot, ezután 21-es szintre kell fejlődnöd ahhoz, hogy 45-ről 50-re tudd növelni.
    A csere pedig annyi, hogy megkéred, hogy kövessen (ha már követő), majd megjelenik egy új lehetőség, "I want to trade a few things with you". Ekkor kiválaszthatod, hogy mit adsz oda, és mit veszel át, a követődnél ott lesz a kifizetett pénzed is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák