Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    Sziasztok Urak!

    Találkozott már olyan jelenséggel valaki, hogy egy megölt (Legendary) sárkány nem égett el? Nem kaptam meg a lelkét, akárhogy is csapkodtam, töltögettem a játékot vissza, de semmi.
    A második érdekes jelenség, hogy a magickám megrekedt 2/3-os szinten, és ott is maradt (majd sokkal később visszatöltődött). Megnéztem, és semmi sem korlátozta átmenetileg sem (vérfarkasként amúgy sem lehetne), egyszerűen nem töltődött.
    Mikor felmentem a Bard's Leap Summit falához, az inaktív volt, így nem tanultam meg a shoutot. Ilyenkor lehet valamit tenni? Visszatöltöttem a játékot, de akkor is inaktív maradt.
    Végül mikor kilövök egy nyílvesszőt, az időnként "laggol", néha 1-2 másodperc is eltelik, mire elrepül a kilövés után (arról a pontról, ahonnan lőttem). Lehet köze ehhez annak, hogy az íjam sebzése az egekben van?

    PS-en játszok, így konzolparancsok nincsenek :)
    Egyébként most állok 107-es szinten, már rendszeresen találok ládákban dragonscale armort, meg piszok erős fegyvereket, flawless ékköveket :) Balgruuf is valami erős glass armor-t adott az első találkozásunk után :D

Új hozzászólás Aktív témák