Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz csadi0011 #8887 üzenetére

    Mármint miért is baj, hogy kezd fásulni az alap sorozat erre csinálnak egy másikat, ami csak a szereplőkben tér el, de amúgy minden más azonos?

    Tévedés ne essék, nem én szoktam hisztizni a topikban, hogy problémája van a sorozattal, én eddig is néztem és ezután is fogom, ha lanyhuló érdeklődéssel is, de azért kritikus próbálok lenni.
    A helyzet az, hogy a képregényben már Negan is nagyjából a múlt és igen, ez olyan mint a Dragon Ball, mindig legyakjuk a legtökösebbet, aztán csak jön mindig egy erősebb nálunk, de nem adjuk fel és küzdünk és ez megy végtelenítve.

    Az új sorozat semmiben sem más, túlélni a zombikat és egyre inkább a fennmaradt és civilizációs máztól megszabadult embereket, de végül önmagunkat is.Pl: ha azt nézzük terminator Carol is pálforduláson esett át és nem ő az egyetlen, muszáj folyamatosan változtatni a személyiséget, mert a zombik önmagukban már nem képviselik azt faktort, amit az ember érdeklődve figyel. A bottal támadó shaolin type "minden életet tisztelek" afro is volt dühöngő őrült, most az élet védelmezője, na vajon merre mutat a személyiségének változása?

    Nem egy TWD rajongó ismerősöm van aki elkezdte a FTWD-t, talán csak egy maradt meg mellette, de ő is szarozza, nem véletlenül, nem kapott semmi újat, sőt. Egy több éve képernyőn lévő és már kiépült univerzummal létező világban újat akar, nem csupán más karaktereket.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák