Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabo91

    aktív tag

    válasz perge666 #11310 üzenetére

    Kirát kinyírtam,/jó tudni hogy a szerezd meg mind küldetés így bekta sajnos/
    ?? hogy érted?

    Sasha volt a kérdéses csaj a "komoly tétek" küldinél a raktárnál... nála bukhat a "szerezd meg mind" de megoldottam végül :)
    elmentem vele vacsizni, az éjszakát kihagytam vele, így a lóvát megkaptam meg a küldetés se bukott...
    ha nem mész vele vacsizni akkor bukik...

    De most akkor hogy van hány nőt lehet büntetlenül megfektetni?
    mert annyira mondják, hogy nehogy mindenkit mert megszívom :(
    (kurvázás ugye nem számít bele? azért nem lesz féltékeny Yen...???) :DD

    Zseniális ez a játék, egyre egyre jobb, már bő 1 hónapja játszom vele, és még sehol se vagyok, tele meglepetéssel. És tényleg minden kis döntés mondattal vigyázni kell.
    Skelligén bementem egy kocsmába 2 suttyó belém állt hogy utálják az utazókat :) egy srác odajön, meghív egy italra, elpanaszolja a világítótoronynál szellemek vannak.... megcsinálom (közben volt ott pár bandita, levágom őket, találok egy kürtöt meg egy levelet,... visszaviszem az ellopott kürtöt a tulajnak, erre leb**sz hogy "rendes emberek" voltak nem kellett volna megölnöm őket, máskor maradjak inkább a szörnyeknél) visszamegyek a kocsmába jelenteni, erre a két suttyó megint jön, belénk áll. A srác megint megvédne, vagy lecsillapítom, vagy mondom neki hogy ketten jobb verekedni :) erre a parasztok kardot rántanak, meghal a srác... meg a két suttyó is. jönnek a helyiek sirdogálni, tárgyalásra megyek vagy megküzdök velük.... egy falut csak nem irok ki :) erre bedobnak a kőfejtőbe.... majd a jön a kamu tárgyalás..... ahol közlik hogy kifizetik helyettem a 2zsák ezüstöt de "csicskása" leszek a jarl-nak.... :C és már kapom is az új feladatot.... :)

    zseniális, ez nagyon tetszett

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák