Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    Gyerekek!

    Van egy jó hírem azoknak, akiket bosszant, hogy a hivatalos ATI vga driver nem ment föl a gépükre. A legújabb Catalyst 7.1-et föl lehet rakni az ATI chipsetes gépekre (én L30-134-esen próbáltam ki)! És tökéletesen működik! Kicsit trükközni kell ugyan, de nem bonyolult. Megadom a linket, ahol a szükséges segédprogram és az információk megtalálhatóak:

    http://www.driverheaven.net/modtool/

    Fontos! Mielőtt belekezdenétek, és esetleg bosszankodnátok, mert elakadtatok, olvassátok el figyelmesen az oldalon található információkat, illetve a letöltéshez csatolt pdf dokumentumot! Ha valaki esetleg nagyon nem bírja az angolt, annak leírhatom magyarul is a telepítés menetét. A tippet amúgy a Toshiba nemzetközi fórumáról szereztem, érdemes olvasgatni az ottani topicokat is, mert néha vannak hasznos információk.

    Ja, és mielőtt még megkérdeznétek, hogy érdemes-e felrakni, és mennyit gyorsul a gép, azt tudom mondani: annak érdemes próbálkoznia vele, aki néha játszani is szokott a géppel, a sebességnövekedést pedig nem tudom pontosan megállapítani, mert nem mértem tesztprogrammal. De a lelki békének jót tesz, hogy ezt a problémát is sikerült megoldani. :)

    Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák