Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65388800

    törölt tag

    válasz RocknRoller #12779 üzenetére

    inkább az egész gépre gondoltam nem csak a házra. Sok hozzászólást olvastam különböző oldalakon mikor a laptopokat néztem. Ki is próbáltam őket, de valahogy az L sorozat jobban bejött. A C és az L sorozatú gépek házairól is olvastam. Itt is azt írták hogy L-től felfele kellene választani.

    A gépemmel eddig semmi gond nem volt. Nem recsegett az illesztések jók voltak 2 éve van meg kereken, de szervizben még nem volt. A műanyag jól bírja a hőt is, mivel ha játszok a processzor 85-90°C között mozog. Ilyenkor lábra nem célszerű rakni a gépet, mert eléggé forró és nekem már bepirosodott tőle a lábam :D :D . SSD-vel használom a HDD meg egy tokba került így az i7-tel nagyon gyors lett.

    Amit linkeltél nem olvastam végig, de a törés alapján erős volt a zsanér benne. Ezeket le szoktam ellenőrizni, ha gépet veszek. Átnézek rajta mindent nincs-e valami repedés törés vagy szorul-e a gép és semmit nem volt vele. Ugyan úgy működik már 2 éve egyedül a touchpad körül lévő keret kopott meg a króm alatta meg fekete műanyag volt ez nem nagyon tetszett mikor megláttam :D . Ezt majd megoldom leszedem a krómot és lefújom fehér műanyag festékkel aztán kész is.

    Ha valamit nem írtam le a gépről írj aztán írom :D

Új hozzászólás Aktív témák