Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bopez

    tag

    Nah szal A200-20N-es notiról dióhéjban
    Személyes tapasztalatok.
    Egy hónapja van meg a gép. Lehet vele szopni rendesen de melyikkel nem. Ilyenekre gondolok: Vista van rajta találd meg a megfelelő programot amit xp-n használtál Vistás futtatható verzióba. Lutrizd ki a telepítési sorrendet pl FlashCardSupport. VGA drivert ajánlom frissíteni a Toshiba honlapján lévő ATI driverrel nekem játék közbe érdekes dolgokat művelt néha. (Igen akinek van egy FlashCardSupport ja ami gyorsan reagál nem pedig kómásan az fn lenyomásakor akkor írjon már rám megköszönném)
    Melegedni melegszik, hőfokok:
    Alapállapot mikor semmi se eszi a procit (Vista alatt lehetetlen) 45-50 között.
    Használat közben 50-65.
    Kemény gamelés után 65-75.
    A 75 öt sokalltam, szerviz segítőkészen felvilágosított, hogy az A200-nál két gépen is ami náluk volt ugyan ezt mérték szal normális.
    Aksi kímélő módba használat mellet olyan 2 és fél órát simán bír, bár lebutítja a procit ilyenkor szal picit lassabb a gép.
    Kiegyensúlyozottan olyan másfél óra kicsikarható
    Teljesítménycentrikusban nem néztem.
    Kapható hozzá pár helyen 6 cellás aku változó áron, de legfőképp 28 és 36 ezer közötti áron kel számítsunk rá, állítólag nagyon sokat bír vele. (Személy szerint veszek egyet mert rengeteget utazok)
    Asztali gép helyett vettem szal van használva, utaztatva rendesen, amióta megvan már biztos utazott a kicsike egy 1000 km-et. (Pécs-Pest sokszor)
    .....

    Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.

Új hozzászólás Aktív témák