Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pierre75

    senior tag

    válasz vagabor #6862 üzenetére

    Most az asztaliról írok, így csak néhány jut eszembe hirtelen: Face Recognition - jelszó helyett a webkamera azonosítása alatt léptet be, Config Conn. - hálózati beállítás manager - ha netre teszem, akkor lan, wifi-t nem használok, így felesleges. Registration vmi: 1x kellett regisztrálni az 1+1év garhoz. A Bulett és a Reel Time-t is kiszedtem, a rejtett ikonoknál úgyis van ami indítja. A webkamera auto indítását is kiszedtem, ha kell startmenüből 2 kattintás - nem használom. Így az Adobe vackait is nyugodtan tilthatod. Ha bármelyik kellene később, egyszerűen újra engedélyezed. A M.Works-t unist. nyugodtan, ha Office-t vagy mást használsz. A Tempro (?) a sw. frissítőjét is kivettem, ha kell manuálisan indítható.

    Próbáltam a feladatkezelővel monitorozni, mikor felállt a rendszer, rá 1,5-2 percre elindít vagy 3-4 alkalmazást, ilyenkor szakadozik a hang. Aztán megnyugszik. Azért erre jó lenne vmilyen megoldást találni.

    Fülhallgatóval még nem néztem, a venti hála az integrált vga-nak alig megy, akkor is csendesen pár s-ig. Az egyedül hangosabb szerkezet a dvd-író, eddig IBM T23-t használtam notinak, annak semmi hangja sincs.

Új hozzászólás Aktív témák