Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vagabor

    aktív tag

    válasz bacsgeri #6932 üzenetére

    Szia!
    Én egyik márkát sem favorizálom, én is a tulajdonságai valamint az ár/érték, és a róla írodott kommentek alapján döntöttem. Én magamról tudom hogy nagyon bosszant az, mikor valaki egy-két eseti élmény alapján akar egy márkát ajánlani másoknak vagy éppen lebeszélni róla.
    Nem tudom miért van így de ha belegondolsz hogy a haverod tuti nem a toshiba fejlesztő mérnöke, akkor rájössz hogy nem sok alapja van annak mikor azt mondja hogy az összes Toshiba rossz. Mindegy is.
    A gépről alkotott véleményem lényege az hogy ennyi pénzt megért.
    Hardver felszereltsége bőven kielégíti még a mai teljesítmény igényű progik igényét is. Bár tény hogy nem gémer pc-ről van szó, ennek ellenére én vígan futtatom a komolyabb hardverigényű játékokat is.
    Szerkezetileg kellően masszív, a zsanérok nem a legstrapabíróbbak, de talán nem fognak fél év alatt kikopni. Viszont amiben kellemesen csalódtam az a billentyűzet. Hihetetlenül kézre áll, és értem ez alatt a gombok formáját a lenyomás műszaki kivitelezését, egyszóval ilyen téren nem fogsz csalódni. Ami negativ az az hogy nem kapott bill világítást, viszont ha megnézed az árát ez is érthető.
    Az újlenyomatokat erősen gyűjti a gép, bár tisztítása könnyű. Ha már a pulcsid ujjával is törölsz egyet már akkor is jóval tisztább lesz. A kijelző kép minősége nem a legjobb. Nekem itthon egy 19es tn+filmes lcd-re van kötve a gép,és bár a két kijelző minőség különbségét észre lehet venni, ez is megszokható. A kijelző sem lesz arra ok hogy ne ilyet vegyél. A gép elég halk, nálam a venti úgy 5 percenként kapcsol eggyel feljebb hogy hűtse a vga-t, viszont még így csak csendes helységben lehet észrevenni hogy megy a gép.
    A win hihetetlenül gyorsan bootol, ahogy néztem kevesebb mint egy perc alatt feláll a rendszer.Az egész win elég gyors alatta, nálam a win7x64 teljesítményteszt 5.7,5.7 a ram, proci, 6.7,6.7 mindkét vga, és 5.9 a hdd. A winyó halk, hőmérséklete mindíg 40 alatt van, átlag sebessége 65M körül mozog. A touchpad kezelése nekem kicsit nehézkesnek tűnik, nem mindig akarja követni az ujjam mozgását, bár lehet hogy ez egyén függő.
    Az akksi idővel viszont kompromisszumot kell kötnöd, például egyetemistáknak nem a legjobb, mivel nekik nem a teljesítmény, annál inkább az aksi idő a lényeges.
    Nekem tökéletesen megfelel a gép, mivel én kicsit előtérbe helyeztem a teljesítményt, kevésbé számít az aksi idő, valamint az ára és az olvasott vélemények alapján is megfelelőnek tűnt, és az eddigi tapasztalatok alapján az is.
    Aki utazik mint én, szeret játszadozni, és nem kell neki hosszú aksi idő annak megfelelő.
    A vételt én egy netes boltnál intéztem, 205 plusz posta volt összesen, amiben kaptam egy ajándék válltáskát. Ha kellenek a részletek privátban elküldöm, tudod a reklám miatt :)
    Ha érdekel még valami, kérdezz nyugodtan.
    Remélem tudtam segíteni, a többiektől meg elnézést a regény miatt.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz

Új hozzászólás Aktív témák