Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MartyMcFly

    csendes tag

    Sziasztok

    Igény röviden:

    core i5procig
    minél nagyobb képernyő
    játékokat közepesen vivő vga
    minél hosszab garancia és jó hazai szervíz

    Igény hosszan:

    Hetek óta keresgélek megfelelő konfigot,elég sajátságos igények merültek fel. Asztali gép kiváltására kellene a laptop, felhasználási módok között nem szerepel a hordozás:D Annál inkább a filmnézés élvezhető méretben, meg néha pár játék futtatása,nem feltétlen a legújabbak,de mondjuk kipróbálnék pár olyat,amik eddig el se indultak a gépemen (6éves asztali volt...). Rome total war, Cossacks, meg majd a civ5, CoD. Szóval integrált vga szóba se jöhet. Meg hobbiként elkezdenék előbb sqlel barátkozni, meg vbaval később valami értelmes programnyelvvel is,ahhoz sem árt ha nem 14"-on látom át a dolgokat:D Emellett parázok az esetleges hibák miatt, nem volt még laptopom garancia,megbízhatóság is fontos szempont lenne. Ezen szempontok együttes teljesüléséhez viszont egyértelmű,hogy nemigen van meg a kellő anyagi fedezet:D Aka. 220ezer lenne rá kb.

    Első körben a DELL-ek játszottak,alapból 3 év garancia miatt,de néha 4 év, de nem kifejezetten szeretik a nem integrált vga-kat,amiben nem az van alapból az már kapásból aránytalanúl drága. 17"+-ra meg eleve nagyon kevés konfig van (más gyártónál is),az meg kapásból megint brutál felár,nyilván ez nem egy fő profil senkinél. Szóval 250-270be kerülne egy n7010es, i5 procival, 3gb-al, hd 5470 1gb-os vga-va, 3 év garancia. (most mintha már csak 220e lenne amit meg nem akarok elhinni:D)

    Miután mindenki kényelmesen beleélte magát vivódásaimba jöjjön a lényeg.

    Kérdések:

    1. Toschiba garanciával mi a tapasztalat, van-e hazai szervíz,hogy dolgoznak, mennyire korrektek,stb.

    2. Kinek milyen gondolat üt szöget a fejébe ezt a konfigot látva (ami szerintem kielégitené minden igényem,sőt még többet is,mert va rajta win7,ami usában olyan alap mint bárhol máshol a monitor:D)
    http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6314146&CatId=4938

    3. Lehet-e garanciát érvényesiteni itthon külföldről vásárolt gépre? Hogy megy a honosítás,ha kell csinálni valamit,mit hol kell csinálni.

    4. Lehet-e magyar billentyűzetet utólag beletenni,ha igen mennyibe fáj kb?:D

    5. Általános tapasztalatok az erősebb teljesítményű toschibákról. Mennyire melegszik,milyenek a szériák?

    Röviden ennyi. Bármilyen hosszúságú segítséget szívesen veszek bárkitől:)
    Marty

Új hozzászólás Aktív témák